Здравословни проблеми застигнаха едни от най-обичаните български звезди,  част от

...
Здравословни проблеми застигнаха едни от най-обичаните български звезди,  част от
Коментари Харесай

Травми и болежки пратиха куп звезди в болница: Башар Рахал със спукан бъбрек, Ася от „София ден и нощ“ лежи три месеца със счупен таз и още…

Здравословни проблеми застигнаха едни от най-обичаните български звезди,  част от тях са изцяло здрави, а други към момента се борят с дискомфорта от контузиите, писа Телеграф.

Башар Рахал беше признат по неотложност в болница точно на Великден поради спукан бъбрек. Това разкри самият той в формалния си профил във фейсбук, където насочи публични благодарности към лекарите, които се погрижили за него. " Един дребен пъкъл за мен завърши. В продължение на месец се занимавам със спукан бъбрек, камъни, и още куп тъпотии, които ме споходиха. Първо -  пазете се! Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпота може да страдаме дълго и мъчително. Второ - има прелестни лекари, за които желая да ви опиша ",  разяснява Башар.

През юни тази година неговият сътрудник Геро влезе в болница. Той разгласява фотография от болничното легло, а под нея написа: " Малко по този начин ". Стана ясно, че повода за престоя на артиста в лечебното заведение са камъни в бъбреците.Ако върнем лентата обратно бъбречна рецесия беше застигнал и телевизионната водеща Венета Райкова.

Легендарният клавирист, артист и композитор от „ Щурците “ Валди Тотев имал сходни проблеми. От болежките го избавила чудодейна рецепта пристигнала от  негов другар, който бил комшия на великия национален врач Петър Димков. Музикантът взимал преди храна примес от тамян и сакъз (медицинска дъвка) смлени и хомогенизирани със зехтин.

Преди броени дни Любо Киров постъпи в незабавното поделение на УМБАЛ „ Пълмед “ с контузии на крайници. След извършените диагностични проучвания беше открито, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие след случай по време на подготовки преди връчване на премиите на БГ Радио в Пловдив. Според осведомени след интервенцията Киро се усеща добре и е в отлична форма.

В отлична форма е и артистът Константин , който беше опериран от херния. „ Загазих в несъответствуващи времена, само че за благополучие попадах в ръцете на изключителни експерти “, написа Коцето в обществените мрежи.

Актрисата Калина Шопова позната повече като Ася с ролята си в хитовия сериал „ София денонощно “ прекара три мъчителни месеца на легло със строшен таз и крайник, откакто претърпя пътен случай на автомагистрала „ Тракия “ преди две години. Състоянието на русокоската беше извънредно тежко, а бързото възобновяване бе цяло знамение. имайки поради получените контузии. Тя беше призната по неотложност в реанимацията на Сливен, по-късно превозена в София, където бе оперирана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР